EUROFLEET CONSULT

Academy

Gedurende een ½ dag stilstaan bij de autofiscaliteit na 1 juli 2023.

Fiscaal vlootbeheer in 2024 en erna

De Belgische (bedrijfs)autofiscaliteit is een bijzonder complex geheel van regels en procenten dat ook regelmatig verandert. Doordat de impact ervan op de zogenaamde Total Cost of Ownership van bedrijfswagens erg groot is, is het belangrijk dat al wie van ver of dichtbij te maken heeft met wagenparkbeheer helemaal “mee” is met de laatste wijzigingen en het geheel van de autofiscaliteit – inclusief de fiscale regels rond laadinfrastructuur en thuis laden – ook correct bekijkt.

Wie zijn kennis wil bijspijkeren, een update verlangt, het belang van de autofiscaliteit voor de berekening van de TCO wil kennen en een antwoord zoekt op zijn fiscale vragen is bij deze EuroFleet Academy-opleiding aan het juiste adres.

Namiddag van 18 juni 2024

Brussel

€ 395

Over de opleiding

De opleiding duurt een halve dag en wordt op een centrale locatie georganiseerd. Aan de hand van overzichtelijke documentatie worden de verschillende aspecten van de autofiscaliteit sinds de grote hervorming van de zomer van 2023 in detail behandeld, met de nodige ruimte voor vragen en antwoorden. Na deze opleiding bent u helemaal mee en zal u de referentie worden binnen uw organisatie als het gaat om deze complexe materie.

Bent u klaar om uw kennis uit te breiden en een antwoord te krijgen op uw vragen? Aarzel dan niet en meld u hieronder vrijblijvend aan zodat u zich als eerste kan inschrijven.

De aanpak

N

Maximaal 25 personen

N

Voldoende mogelijkheid voor het stellen van vragen

De doelgroep

N

Wagenparkbeheerders

N

Boekhouders en financieel verantwoordelijken

N

HR-verantwoordelijken en -medewerkers

De inhoud

N

De verschillende vormen van autofiscaliteit in België

N

De impact van de autofiscaliteit op de Total Cost of Ownership

N

De wijzigingen door de “Wet Van Peteghem”

N

De fiscaliteit van laadsessies en laadinfrastructuur

N

Vraag en antwoord

Het totaalpakket

N

Door Michel Willems, dé autofiscaliteitsexpert van België

N

Inclusief licentie Car Cost Advisor

N

In een halve dag weer helemaal mee

N

Met de EuroFleet Academy-kwaliteitsgarantie

Schrijf u hier in

EuroFleet Academy wordt georganiseerd door EuroFleet Consult; reeds meer dan 25 jaar de referentie voor training en consulting in de automotive sector. Deze academy is een geweldige manier om inzichten te krijgen van experts die al vele jaren actief zijn op het gebied van fleet management en met Car Cost Advisor hun eigen TCO-tool ontwikkelden.
Onze missie

Total Cost of Ownership voor iedereen begrijpelijk maken

Ons team van experten en fiscalisten schreef een 8-delig handboek over de verschillende componenten van Total Cost of Ownership. Dit handboek geeft je in verschillende hoofdstukken alle nodige info om de verschillende componenten van de TCO te begrijpen, zodat je – wanneer je een dergelijke TCO berekent – ook weet wat achter de uitkomst schuilgaat.