EUROFLEET CONSULT

Training & Coaching

3

Scroll Down

Ruim 25 jaar ervaring

Onze filosofie

Iedereen bij EuroFleet Consult deelt de passie voor het delen van kennis. We zijn dan ook een toonaangevend kennisbedrijf dat ernaar streeft om onze expertise op maat aan onze klanten te leveren. We doen dat trouwens niet alleen met een inhoud op maat, maar ook met lesmethoden op maat van de klant. Onze trainers zijn stuk voor stuk ervaren professionals uit de sector van het wagenparkbeheer, autofinancieringen, leasing en fiscaliteit. Daardoor kunnen wij unieke inzichten bieden in het optimaliseren van uw verkopen, financiering en wagenparkbeheer.

Innovatief en flexibel

EuroFleet Consult biedt verschillende lesmethodes aan. De keuze voor een specifieke methode of de combinatie van meerdere methodes hangt af van het soort cursus, de doelgroep ervan, het doel dat bereikt moet worden en de middelen die ervoor ter beschikking staan.

De doelgroepen van onze opleiding zijn aan de ene kant professionals aan de leverancierskant van het wagenpark (autoverdelers, leasingmaatschappijen,…) en aan de andere kant wagenparkbeheerders en al wie aan klantzijde geconfronteerd wordt met bedrijfsmobiliteit (fleet managers, financiële directie, HR-verantwoordelijken, bestuurders van vennootschappen, boekhouders,…)

Overzicht diensten

Onze aanpak

Klassikaal & Online
E-learning
Certificatie
Blended Learning
Coaching & Mentoring
Keynotes en seminaries

Onze opleidingen worden altijd verzorgd door docenten met een pak relevante ervaring in de sector. Hoewel een klassikale opleiding een traditionele vorm van lesgeven is, met de docent vooraan, geeft EuroFleet Consult er een eigen interpretatie aan.

Zo zijn onze opleidingen altijd interactief en is er veel ruimte voor het beantwoorden van vragen van de deelnemers, wordt er in groep gediscussieerd en wordt de nodige ruimte vrijgemaakt voor het persoonlijk helpen van de deelnemers bij het uitwerken van case studies of maken van oefeningen op maat. Onze klassikale opleidingen kunnen zowel bij de klant, op een externe locatie of bij EuroFleet Consult zelf georganiseerd worden.

Het specifieke voordeel van e-Learning is dat deze trainingsvorm uitermate geschikt is om deelnemers de nodige basiskennis te laten opdoen ter voorbereiding van een klassikale training enerzijds, of als manier om de opgedane kennis na een klassikale training te toetsen of nog voor updates te zorgen als er zaken veranderd zijn. Soms is een klassikale training geen noodzaak en is het dus niet nodig om de deelnemers te verplichten om zich te verplaatsen, maar is het (opnieuw) delen van informatie wel noodzakelijk.

In zo’n situatie is e-Learning een geschikte manier om de kennis te delen. Deze methode kan voor allerlei onderwerpen gebruikt worden, waaronder ook Social Responsibility, Compliance of Cyber Protection.

Steeds vaker willen werkgevers dat hun werknemers of verkopers over een gegarandeerd kennis- en kundeniveau beschikken. Vaak is het gewoon ook wettelijk verplicht dat wie een bepaald product verkoopt of aanbiedt over een specifieke certificatie beschikt. EuroFleet Consult kan op basis van de standaarden die door de overheid of de organisatie worden bepaald zorgen voor een assessment, gevolgd door een individuele coaching en een certificatietest. Zo kunnen medewerkers op maat begeleid worden in het behalen van hun certificaat.

Om consumentenkredieten en verzekeringen te mogen verkopen moeten de betrokkenen wettelijk gecertificeerd worden en slagen in een examen dat wordt georganiseerd in opdracht van de FSMA. EuroFleet Consult beschikt over de juiste tools en kennis om de verkopers te begeleiden en hen voor te bereiden op het examen.

Het combineren van klassikale trainings, met een face-to-face-aanpak, met online lesmethoden, e-Learning, coaching en nog andere vormen van training kan EuroFleet Consult volledig op maat van de klant trainingspakketten samenstellen en in functie van de deelnemers extra lesvormen voorzien zodat iedereen, afhankelijk van zijn niveau en capaciteiten, de nodige kennis aangereikt krijgt.

De kortste weg naar professionele groei is een individuele begeleiding van de trainee door een ervaren coach of mentor. Die ondersteunt de deelnemer bij het ontwikkelen van specifieke vaardigheden die nodig zijn om zijn prestatieniveau verder op te krikken. Zo’n coaching wordt uitgewerkt op maat, vaak na een assessment. De persoonlijke aanpak met aandacht voor de specifieke, individuele situatie van een deelnemer, garandeert een sneller en effectiever resultaat en versnelt de professionele ontwikkeling van de trainee.

EuroFleet Consult beschikt over een waaier aan ervaren professionele coaches die de individuele begeleiding verzorgen en hun praktische kennis delen.

EuroFleet Consult geeft op vraag van klanten en andere stakeholders ook seminaries en conferenties over de onderwerpen waarover het expertise heeft. Bedoeling is om de deelnemers toe te laten om de nodige kennis op te doen of bestaande kennis bij te schaven, dieper in te gaan op een specifiek onderwerp en de deelnemers een boeiende gebeurtenis voor te schotelen.

Onze seminaries zijn doorgaans interactief en voorzien de ruimte voor het stellen van vragen en het discussiëren over de aangebrachte onderwerpen.

CONTACT

Wij helpen u graag

Wat kunt u verwachten van ons?

Formulier
L
Formulier

Wij horen u graag

Vul het formulier in voor meer informatie over onze trainingen

Contact
L
Contact

Binnen 2 werkdagen

Wij nemen binnen 2 werkdagen vrijblijvend contact met u op om uw wensen en behoefte te bespreken.

Voorstel
L
Voorstel

Op basis van uw wensen

U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Bent u akkoord? Dan verwelkomen wij u van harte bij de Eurofleet Community.

Wil u meer weten over wat EuroFleet Consult voor u kan betekenen? Fijn! Als u hieronder uw gegevens invult nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Training & Coaching NL

Wilt u eerst contact? Neem dan contact op via info@eurofleet-consult.com

Download vrijblijvend ons TCO handboek