EUROFLEET CONSULT

Consulting

3

Scroll Down

Ruim 25 jaar ervaring

Onze filosofie

Hoewel we allemaal specialist zijn in ons vakgebied, worden we vaak geconfronteerd met onderwerpen waar we niet helemaal in thuis zijn, maar die wel belangrijk zijn. Of hebben we vragen en specifieke problemen met betrekking tot een deel van onze opdracht. Als die onderwerpen of problemen te maken hebben met wagenparkbeheer, financieringen, de energietransitie, auto- en vlootfiscaliteit, Total Cost of Ownership en dergelijke meer, is EuroFleet Consult uw aangewezen partner om door middel van consultancy op maat een oplossing te vinden voor uw probleem of een antwoord te bieden op uw vraag.

Overzicht diensten

Onze consultancy-expertise

Vlootanalyse
Car Policy
Fleetprocessen
Fiscale vragen
Coaching & Training
Mobiliteitsbudget
Ad-hoc consultancy

EuroFleet Consult kan op basis van uw briefing inzicht bieden in de huidige kost van uw wagenpark en kan u helpen bij de optimalisering ervan. We bieden TCO-berekeningen op maat, gekoppeld aan het nodige advies. We helpen ook bij het bepalen van wagenbudgetten op basis van leasingprijzen en TCO of met het samenstellen van vaste wagenlijsten. Bij dit alles gaan we altijd uit van uw belang en uw voorkeur en werken we 100 procent op maat.

Een car policy of wagenreglement opstellen is geen sinecure en vraagt de nodige kennis en ervaring. Bovendien is zo’n document onderhevig aan wijzigingen die het gevolg zijn van veranderingen op de markt en qua regelgeving. Het moet het dan ook regelmatig herwerkt worden. EuroFleet Consult kan bestaande car policies optimaliseren, wagenregelingen opstellen en kan bovendien zorgen voor de vertaling ervan naar andere talen, met respect voor de inhoud en de juiste terminologie.

Wagenparkbeheer betekent het stroomlijnen van een hele reeks processen en het vermijden van problemen, het beantwoorden van vragen en het beheren van een budget. Daarvoor zijn goede afspraken nodig en is het van het grootste belang dat iedereen weet wat van hem of haar verlangd wordt en wie wat moet doen. Om die processen in goede banen te leiden moeten ze op maat van de klant, de leveranciers en de bestuurders zijn en moeten “bugs” zo veel mogelijk worden vermeden door het nauwkeurig op elkaar afstemmen van alle stappen die in het kader van het vlootbeheer moeten worden gezet. EuroFleet Consult begeleidt de klant in het opstellen van een werkwijze voor vlootbeheer en het optimaliseren van bestaande processen, op maat van de klant.

Een belangrijk onderdeel van onze consultancy-activiteit is het begeleiden van bedrijven met betrekking tot het fiscale vraagstuk. De autofiscaliteit in ons land en onze buurlanden is vaak bijzonder complex. Met de doorgedreven fiscale expertise van gespecialiseerde consultants biedt EuroFleet Consult de nodige antwoorden op eenvoudige en mindere eenvoudige fiscale kwesties, zodat u als klant weet wat u te wachten staat en uw beslissingen neemt op basis van de juiste fiscale aannames.

Het kan bijzonder nuttig zijn om begeleid te worden door ervaren professionals om specifieke vaardigheden te ontwikkelen of aan te scherpen. Ook op dat vlak is EuroFleet de aangewezen partner, door de ervaren consultants die klaar staan om klanten individueel te begeleiden en te coachen en hen bij te staan in de ontwikkeling van hun mobiliteitsbeheer.

De Belgische federale regering wil met het federale mobiliteitsbudget zorgen voor een naadloze integratie van diverse vervoermiddelen in het verlonings- en mobiliteitsplan van een onderneming. Dat mobiliteitsbudget is vrij nieuw en veel onderneming hebben de nodige vragen bij het opzetten ervan of hebben begeleiding nodig bij het beheer. Met de hulp van EuroFleet Consult, die daarvoor een gespecialiseerde consultant en autoriteit op het vlak van het mobiliteitsbudget inzet, kan uw bedrijf zonder stress of zorgen het federale mobiliteitsbudget integreren in zijn mobiliteitsplannen.

Het is niet omdat de specifieke vraag van uw onderneming niet in deze lijst staat, dat EuroFleet Consult u niet kan helpen met advies op maat. Onze expertise laat u namelijk toe om advies te verlenen over alle mogelijke onderwerpen die te maken hebben met bedrijfsmobiliteit en financiële vlootoplossingen in de breedste zin van het woord.

CONTACT

Wij helpen u graag

Wat kunt u verwachten van ons?

Formulier
L
Formulier

Wij horen u graag

Vul het formulier in voor meer informatie over onze trainingen.

Contact
L
Contact

Binnen 2 werkdagen

Wij nemen binnen 2 werkdagen vrijblijvend contact met u op om uw wensen en behoefte te bespreken.

Voorstel
L
Voorstel

Op basis van uw wensen

U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Bent u akkoord? Dan verwelkomen wij u van harte bij de Eurofleet Community.

Wil u meer weten over wat EuroFleet Consult voor u kan betekenen? Fijn! Als u hieronder uw gegevens invult nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Consulting NL

Wilt u eerst contact? Neem dan contact op via info@eurofleet-consult.com

Download vrijblijvend ons TCO handboek