EUROFLEET CONSULT

Tools

3

Scroll Down

Ruim 25 jaar ervaring

Onze filosofie

Een excelfile kan u helpen om inzicht te krijgen in aspecten van uw mobiliteitsbeheer en om de nodige berekeningen te maken, maar ongetwijfeld beseft u ook dat zo’n excelbestand de nodige beperkingen heeft en niet actueel blijft en bovendien niet voor gestroomlijnde, makkelijk te gebruiken rapporten zorgt. Daarom biedt EuroFleet Consult verschillende tools aan. Het gaat om professionele programma’s die web-based zijn en dus makkelijk toegankelijk en altijd up-to-date, met de kwaliteitsgarantie van EuroFleet Consult, zodat u ook kan rekenen op de correctheid van de gegeven info.

Overzicht diensten

Onze tools

e-Learning modules
Learning Management Systems
Car Cost Advisor
Rekenmodellen

Het specifieke voordeel van e-Learning is dat deze trainingsvorm uitermate geschikt is om deelnemers de nodige basiskennis te laten opdoen ter voorbereiding van een klassikale training enerzijds, of als manier om de opgedane kennis na een klassikale training te toetsen of nog voor updates te zorgen als er zaken veranderd zijn. Soms is een klassikale training geen noodzaak en is het dus niet nodig om de deelnemers te verplichten om zich te verplaatsen, maar is het (opnieuw) delen van informatie wel noodzakelijk. In zo’n situatie is e-Learning een geschikte manier om de kennis te delen. De e-Learning-modules van EuroFleet Consult worden volledig op maat van de klant opgemaakt en bieden met de nodige interactiviteit op een visueel aantrekkelijke manier een ideale manier om bij te leren.

Onze Learning Management Software (LMS) helpt onze klanten om hun opleidingsplan te structureren en te organiseren. Via de admin-interface beheert de klant het hele opleidingsproces, terwijl de user-interface de deelnemers aan trainingen de kans geeft om hun opleidingen te plannen, de nodige documenten te beheren en aan online trainingen deel te nemen.

Hét paradepaardje van EuroFleet Consult is ongetwijfeld de Car Cost Advisor. Deze online en altijd up-to-date webapplicatie biedt autoverkopers én wagenparkbeheerders een handige en overzichtelijke manier om de Total Cost of Ownership van een specifiek voertuig of de hele vloot in kaart te brengen, met de mogelijkheid om simulaties te maken en -specifiek voor vlootbeheerders- informatie over een reeds rijdende vloot te integreren in de berekeningen. De Car Cost Advisor kan op desktops, laptops én tablets probleemloos worden geconsulteerd en biedt uitgebreide rapporteringsmogelijkheden zodat de gebruiker meteen in staat is om zijn bevindingen te delen. Voor meer informatie over deze unieke applicatie kan u terecht op Car Cost Advisor.

Ook wanneer de bovenstaande oplossingen niet helemaal geschikt zijn voor het doel dat u als klant voor ogen hebt, is er geen man over boord. EuroFleet Consult biedt namelijk via eigen softwaredevelopers en de experts in de materie die het menselijk kapitaal van EuroFleet Consult uitmaken, de mogelijkheid tot het op maat ontwikkelen van rekenmodellen die voor uw specifieke situatie geschikt zijn.

CONTACT

Wij helpen u graag

Wat kunt u verwachten van ons?

Formulier
L
Formulier

Wij horen u graag

Vul het formulier in voor meer informatie over onze trainingen.

Contact
L
Contact

Binnen 2 werkdagen

Wij nemen binnen 2 werkdagen vrijblijvend contact met u op om uw wensen en behoefte te bespreken.

Voorstel
L
Voorstel

Op basis van uw wensen

U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Bent u akkoord? Dan verwelkomen wij u van harte bij de Eurofleet Community.

Wil u meer weten over wat EuroFleet Consult voor u kan betekenen? Fijn! Als u hieronder uw gegevens invult nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Tools NL

Wilt u eerst contact? Neem dan contact op via info@eurofleet-consult.com

Download vrijblijvend ons TCO handboek