EUROFLEET CONSULT

Academy

Opleidingen voor fleet managers en wagenparkbeheerders

De Fleet Manager 2.0 is klaar voor morgen

Fleet Management is nergens zo complex als in ons land…

Nooit evolueerde de rol van een wagenparkbeheerder sneller dan vandaag. Door de versnelde elektrificatie, de complexe fiscaliteit, het federale mobiliteitsbudget, de steeds uitgebreidere spelregels in car policies en de specifieke Belgische situatie met de firmawagen als belangrijk element in de war for talent is de rol van vlootbeheerder complexer maar ook belangrijker dan ooit. Fleet Management in de tweede helft van de jaren twintig van deze eeuw is meer dan alleen een wagenpark beheren. De Fleet Manager 2.0 moet proactief keuzes maken, zich bijscholen, vragen beantwoorden en instaan voor steeds grotere budgetten.

Dat zoiets niet kan zonder een doorgedreven kennis is logisch, maar waar vindt u de nodige objectieve informatie over die complexe materie? Precies daar schiet de EuroFleet Academy de Fleet Manager die als professional zijn kennis wil uitbreiden ter hulp.

Hoe kan ik de total cost of ownership van mijn wagenpark verlagen? Hoe pas ik dat dan concreet toe in de car policy? Hoe zat het nu weer met de nieuwe fiscaliteit? Hoe overtuig ik de bestuurders van de noodzakelijke wijzigingen in het vlootbeheer en hoe kan ik aan het managementcomité uitleggen waarom bepaalde keuzes noodzakelijk zijn? Hoe beheer ik de energiekosten en kan ik de bestuurders motiveren om hun verbruikskost onder controle te houden?

Door deel te nemen aan deze doorgedreven high-level fleetmanagement-opleiding leert u hoe u deze uitdagingen kan aanpakken. Onze opleiding richt zich specifiek op fleet managers die klaar willen zijn voor het wagenpark van morgen en minimaal 1 jaar ervaring hebben in hun functie. Ze staat zowel open voor beheerders van een klein als van een groot wagenpark, aangezien dezelfde problemen zich stellen, ongeacht de grootte van de vloot.

12 en 19 september 2024

Antwerpen

€ 1.495

Over de opleiding

De opleiding wordt op een high-end locatie georganiseerd en wordt gespreid over twee dagen. De groepen worden beperkt tot maximaal 12 deelnemers om een maximale interactie te kunnen garanderen. Enkel vlootbeheerders worden toegelaten tot de opleiding. Er zijn geen leveranciers of sponsors aanwezig. De deelnemers kunnen dan ook vrijuit spreken en worden door neutrale lesgevers begeleid. Gedurende de twee lesdagen wordt voortgewerkt op eenzelfde business case waarop de inhoud van de training wordt toegepast.

Na twee intense dagen vertrekt u als deelnemer naar huis met een actieplan en een pak extra know-how voor de verdere verbetering van het wagenparkbeheer. Een officieel getuigschrift aan het einde van de opleiding bewijst dat u klaargestoomd bent en zich vanaf dan officieel ook Fleet Manager 2.0 mag noemen!

Bent u klaar om uw kennis uit te breiden en een antwoord te krijgen op uw vragen? Aarzel dan niet en meld u hieronder vrijblijvend aan zodat u zich als eerste kan inschrijven.

De aanpak

N

Maximaal 12 personen

N

Interactief

N

Op een high-end locatie

De inhoud

N

Elektrificatie, elektrocompatibiliteit & laadinfrastructuur

N

Fiscaliteit, Total Cost of Ownership en budgetbeheer

N

Relatie t.o.v. bestuurders en management

N

Processen en procedures

N

Persoonlijk actieplan

N

Praktische cases

Het totaalpakket

N

Onafhankelijke en gereputeerde experts in hun domein

N

Certificaat bij voltooiing

N

Inclusief licentie Car Cost Advisor

N

Geen sponsors of leveranciers aanwezig, neutraliteit gegarandeerd

N

Met de EuroFleet Academy-kwaliteitsgarantie

Wij houden u op de hoogte

EuroFleet Academy wordt georganiseerd door EuroFleet Consult; reeds meer dan 25 jaar de referentie voor training en consulting in de automotive sector. Deze academy is een geweldige manier om inzichten te krijgen van experts die al vele jaren actief zijn op het gebied van fleet management en met Car Cost Advisor hun eigen TCO-tool ontwikkelden.

Onze missie

Total Cost of Ownership voor iedereen begrijpelijk maken

Ons team van experten en fiscalisten schreef een 8-delig handboek over de verschillende componenten van Total Cost of Ownership. Dit handboek geeft je in verschillende hoofdstukken alle nodige info om de verschillende componenten van de TCO te begrijpen, zodat je – wanneer je een dergelijke TCO berekent – ook weet wat achter de uitkomst schuilgaat.