EUROFLEET CONSULT

Academy

Opleidingen voor fleet managers en wagenparkbeheerders

De fleet manager 2.0 is klaar voor morgen

TCO, VAA, EV, PHEV, ICE, Wet Van Peteghem…

Als fleet manager speelt u een cruciale rol in het optimaliseren van uw wagenpark en de daaraan gekoppelde kosten, maar u wordt natuurlijk ook overspoeld met allerlei nieuwe ontwikkelingen op zowel fiscaal als operationeel vlak. Natuurlijk heeft u al eens nagedacht over de voordelen van elektrificatie en hoe u de total cost of ownership van uw wagenpark kan verlagen? Maar hoe pas je dit dan concreet toe in de car policy?

Door deel te nemen aan onze fleet management opleiding leert u hoe u deze uitdagingen kan aanpakken. Onze opleiding richt zich specifiek op fleet managers die klaar willen zijn voor het wagenpark van morgen.

14 en 21 september 2023

Regio Brussel

€ 1.495

Over de opleiding

Onze experts leggen de laatste hand aan de inhoud van de opleiding fleet manager 2.0. Hieronder vindt u een voorproefje van wat u kunt verwachten van de 2-daagse training. Heeft dit uw interesse gewekt? Meld u dan hieronder vrijblijvend aan zodat u zich als eerste kan inschrijven.

De aanpak

N

Maximaal 12 personen

N

Interactief

N

Op een high-end locatie

De inhoud

N

Elektrificatie & laadinfrastructuur

N

Total Cost of Ownership

N

Praktische cases

Het totaalpakket

N

Onafhankelijke experts in hun domein

N

Certificaat bij voltooiing

N

Inclusief licentie Car Cost Advisor

Wij houden u op de hoogte

EuroFleet Academy wordt georganiseerd door EuroFleet Consult; reeds meer dan 25 jaar de referentie voor training en consulting in de automotive sector. Deze academy is een geweldige manier om inzichten te krijgen van experts die al vele jaren actief zijn op het gebied van fleet management en met Car Cost Advisor hun eigen TCO-tool ontwikkelden.

Onze missie

Total Cost of Ownership voor iedereen begrijpelijk maken

Ons team van experten en fiscalisten schreef een 8-delig handboek over de verschillende componenten van Total Cost of Ownership. Dit handboek geeft je in verschillende hoofdstukken alle nodige info om de verschillende componenten van de TCO te begrijpen, zodat je – wanneer je een dergelijke TCO berekent – ook weet wat achter de uitkomst schuilgaat.