EUROFLEET CONSULT

Academy

Een 4-daagse opleiding over de essentiële kennis en vaardigheden van wagenparkbeheer. 

Fleet management Essentials

Alles wat u nodig heeft om professioneel wagenparkbeheerder te zijn

Wagenparkbeheer omvat veel meer dan de meeste mensen denken. Een professionele fleet manager moet overleggen met verschillende belanghebbenden, van directie over de bestuurders van de voertuigen tot de leveranciers en leasingmaatschappijen. Hij of zij moet bovendien onderlegd zijn over financiële oplossingen, operationele processen en de complexe autofiscaliteit. Als deel van de financiële dienst, de HR-directie, de aankoopdienst of facilities… speelt de fleet manager een onmiskenbaar belangrijke rol om de medewerkers van het bedrijf mobiel te houden.

Speciaal voor wie deel- of voltijds bezig is met wagenparkbeheer en nieuw is in de job organiseert EuroFleet Academy deze opleiding. Wie ze doorlopen heeft is klaar om het vlootbeheer van zijn organisatie te stroomlijnen en kent de antwoorden op alle mogelijke vragen.

4 & 5 juni 2024 + 11 & 12 juni 2024

Antwerpen

€ 2.995

Over de opleiding

De opleiding Fleet Management Essentials wordt gespreid over 4 dagen en is specifiek gericht op het overdragen van alle relevante kennis over vlootbeheer aan zowel part-time fleet managers, die de functie combineren met een andere taak, als voltijdse vlootbeheerders voor wie het vlootbeheer de hoofdtaak is.

In het kader van de opleiding wordt de deelnemers alle essentiële kennis meegegeven en worden hen de nodige competenties aangereikt om hun (nieuwe) rol als fleet manager effectief en succesvol te vervullen.

Na het voltooien van de cursus en het afleggen van een certificatieproef krijgen de deelnemers het “Fleet Manager”-getuigschrift waarmee ze het bewijs leveren over de nodige kennis te beschikken. Bovendien krijgen ze een checklist mee waarmee ze hun eigen wagenpark kunnen evalueren.

Bent u klaar om uw kennis uit te breiden en een antwoord te krijgen op uw vragen? Aarzel dan niet en meld u hieronder vrijblijvend aan zodat u zich als eerste kan inschrijven.

Voor wie

N

Part-time fleet managers: Administratieve en financiële medewerkers, HR-medewerkers, medewerkers van de facility- of aankoopafdelingen en andere werknemers die al dan niet reeds betrokken zijn bij het vlootbeheer en hun vaardigheden willen verbeteren.

N

Nieuwe full-time fleet managers: Professionals die nieuw zijn in de wereld van het vlootbeheer en een bestaand fleet-team versterken of de verantwoordelijkheid voor het beheer van een wagenpark overnemen.

De aanpak

N

Maximaal 12 personen

N

Interactief

N

Op een high-end locatie

De inhoud

N

Strategische inzichten in de automotive sector

N

Financiële aspecten van het wagenparkbeheer

N

Operationeel efficiënt beheer van het wagenpark

N

Toekomstgerichte perspectieven op fleet & mobiliteit

Het totaalpakket

N

Onafhankelijke en gereputeerde experts in hun domein

N

Certificaat bij voltooiing

N

Inclusief licentie Car Cost Advisor

N

Met de EuroFleet Academy-kwaliteitsgarantie

Wij houden u op de hoogte

EuroFleet Academy wordt georganiseerd door EuroFleet Consult; reeds meer dan 25 jaar de referentie voor training en consulting in de automotive sector. Deze academy is een geweldige manier om inzichten te krijgen van experts die al vele jaren actief zijn op het gebied van fleet management en met Car Cost Advisor hun eigen TCO-tool ontwikkelden.

Onze missie

Total Cost of Ownership voor iedereen begrijpelijk maken

Ons team van experten en fiscalisten schreef een 8-delig handboek over de verschillende componenten van Total Cost of Ownership. Dit handboek geeft je in verschillende hoofdstukken alle nodige info om de verschillende componenten van de TCO te begrijpen, zodat je – wanneer je een dergelijke TCO berekent – ook weet wat achter de uitkomst schuilgaat.